• Vejle Friskole

• 04-09-2015
    Høstfest · 0A · 1A · 2A · 3A · 4A · 5A · 6A · 7A · 8A · 9A
    1

Vi har i dette skoleår få ledige pladser, så går I med tanker om et skoleskift til jeres barn, så ring.

En skole med plads til både trivsel og læring

På Vejle Friskole er det vores mål, at alle børn lykkes og derfor tager vi i undervisningen udgangspunkt i, at alle børn har mange evner. For os er det vigtigt at styrke barnets selvværd og styrke dets evne til at fungere socialt og tage selvstændig stilling.

Men vi er også en skole hvor der er plads til glæde og ro til læring. Når man har det godt, så lærer man bedre og det tager vi alvorligt. Der er et nært samarbejde mellem skole og forældre, og forældrene er en aktiv del af skolens hverdag.

Siden Vejle Friskole blev oprettet i 1972 har vi boet på Horsensvej 41, og fordi elevtallet er steget gennem årene, har vi i dag bygget til, så alle 200 elever har gode rammer at være i.

Har du lyst til at høre mere om skolen så kontakt os for en samtale.

Find os på Facebook